Servicii

Servicii stomatologice complete

Clinica noastra doreste sa fie mereu dedicata nevoilor dumneavoastra, atat prin pregatirea profesionala permanenta a personalului medical, cat si prin achizitionarea de aparatura de ultima generatie.
In acest moment, clinica stomatologica RIDERE detine un cabinet de medicina dentara utilata cu doua unituri stomatologice de ultima generatie care sunt realizate sa asigure atat confortul pacientilor cat si al doctorului, precum si o camera de sterilizare dotata cu aparatura ce respecta cele mai stricte norme europene in domeniu.
01

home-1

Implantologia mileniului trei indeplineste visul comun al medicilor si al pacientilor si anume reconstituirea patrimoniului dentar pierdut in mod analog celui natural.

02

home-1

Fie ca este vorba despre o extractie sau de proceduri mai complicate, medicii din clinica noastra vor finaliza cu succes interventia, doar atunci cand este necesar.

03

home-1

Estetica si cosmetica dentara au aparut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos si mai stralucitor, cu dintii albi si bine aliniati.

04

home-1

Ortodontia (operatie de indreptare a dintilor) este o parte a stomatologiei care asigura asezarea in pozitie normala a dintilor pe arcadele dentare.

05

home-1

In tratarea afectiunilor parodontale clinica stomatologica RIDERE ofera o paleta larga de manopere neinvazivesi minim invazive, in functie de gradul de afectare parodontal.

06

home-1

Pedodontia abordeaza mai multe domenii: traumatismele dento-alveolare, afectiunile parodontale, patologia orala infantila, protetica dentara pediatrica.

07

home-1

Clinica Ridere va ofera tratamente moderne de instrumentare si obturare tridimensionala a canalelor radiculare asigurand etanseitate obturatiei.

08

home-1

Clinica stomatologica Ridere va ofera o plaja larga de servicii stomatologice protetice, atat pe edentatii reduse cat si pe edentatii intinse.