Descoperă, mai jos, povestea noastră!

CINE SUNTEM?

Povestea Ridere a luat startul în anul 2013, cu centrul stomatologic din Suceava. Începând cu 2017 am ajuns în Fălticeni, iar din 2018 suntem prezenți și în Gura Humorului. În 2021 am deschis un nou centru stomatologic în cartierul Burdujeni din Suceava.

Echipa noastră este formată din 15 medici stomatologi cu diferite specializări și este într-o continuă creștere! În cele trei centre stomatologice Ridere oferim servicii integrate, astfel că putem asigura și tratamente cu un grad mare de complexitate.

Din 2019, respectiv 2021, în cadrul centrelor stomatologice Ridere din Suceava (George Enescu și Burdujeni) am creat și un departament dedicat radiologiei dentare, astfel că pacienții nu sunt nevoiți să mai efectueze nicio deplasare suplimentară pentru a beneficia de un tratament corect și complet.

Atunci când pacienții aleg să se trateze în oricare dintre centrele stomatologice Ridere au siguranța că vor beneficia de aceleași standarde calitative ridicate!

Atât dezvoltarea continuă din punct de vedere profesional și personal a echipei noastre, cât și investițiile constante în tehnologie modernă, fac din Ridere unul dintre cei mai performanți furnizori de servicii stomatologice din județul Suceava. Nu o spunem doar noi, ci și miile de pacienți care ne-au ales până în prezent!

Nimănui nu-i place să consume timp cu drumuri suplimentare!

DE ACEEA OFERIM SERVICII INTEGRATE

STOMATOLOGIE SPECIALIZATĂ

Când problemele dentare depășesc un anumit grad de complexitate, un medic stomatolog specializat devine o reală necesitate!

STOMATOLOGIE GENERALĂ

De la tratamentele profilactice precum igienizarea profesională și până la tratarea cariilor, medicii noștri sunt aici pentru a te ajuta!

RADIOLOGIE DENTARĂ

Pentru o eficiență sporită, în cadrul centrului stomatologic Ridere din Suceava oferim și servicii de radiologie dentară!

SOLICITĂ O PROGRAMARE ACUM!