DE CE RIDERE?

În cadrul centrelor stomatologice Ridere din Suceava, Fălticeni și Gura Humorului te bucuri de un avantaj major: servicii stomatologice integrate, generale și specializate. Astfel că, orice problemă dentară ai avea, o poți trata fără a mai fi necesar să efectuezi drumuri suplimentare!

Mai mult, te asigurăm că toate tratamentele realizate în cadrul centrelor stomatologice Ridere sunt efectuate ținând cont de cele mai înalte standarde din domeniu. Oferirea unor servicii de calitate superioară reprezintă cel mai important lucru pentru noi!

Respectarea tuturor pașilor recomandați și folosirea unor materiale produse de companii cu tradiție în domeniu vor avea ca rezultat final tratamente durabile și de succes!

IMPLANTOLOGIE

Implantologia dentară constă în inserarea în osul maxilar sau mandibular a unui mic șurub din titan care, odată osteointegrat, va putea suporta un dinte artificial apt să execute funcțiile unui dinte natural.

PROTETICĂ

Cu ajutorul proteticii dentare, edentațiile reduse sau extinse pot fi înlocuite cu lucrări protetice integral ceramice, din ceramică pe suport de zirconiu, metaloceramice sau metalocompozite.

CHIRURGIE

Cu toții avem nevoie, în repetate rânduri, de tratamente chirurgicale dentare! Fie că este vorba despre extracția unui molar inclus, fie că ne referim la o rezecție apicală, acestea sunt situații extrem de întâlnite.

ENDODONȚIE

Endodonția clasică și microscopică are un rol foarte important: acela de a salva dintele afectat major de o infecție datorată de cele mai multe ori unei carii dentare netratate în timp util.

ORTODONȚIE

Prin intermediul tratamentului ortodontic, poziția dinților este corectată, rezultatul final fiind un zâmbet minunat, o mușcătură corectă și o mai bună sănătate la întregul nivel al cavității bucale.

ESTETICĂ

De la albirea dentară profesională și până la aplicarea fațetelor dentare din material ceramic, toate aceste proceduri care țin de estetică au rolul de a-ți oferi acel zâmbet perfect la care ai visat dintotdeauna.

PARODONTOLOGIE

Într-o lume în care boala parodontală este din ce în ce mai întâlnită, un diagnostic precoce și un tratament ales corect pot face diferența între conservarea danturii și o edentație extinsă.

PROFILAXIE

Profilaxia constă în prevenirea îmbolnăvirii dentare și parodontale, preîntâmpinând astfel apariția complicațiilor care de cele mai multe ori necesită tratamente mult mai costisitoare din orice punct de vedere.

PEDODONȚIE

Tratarea problemelor dentare chiar din primii ani de viață, dar și pe tot parcursul copilăriei, va avea ca rezultat un adult cu dantură sănătoasă și cu o educație solidă în privința igienei orale.

RADIOLOGIE

Cu ajutorul radiografiilor dentare clasice și 3D (CBCT), medicul stomatolog va putea aplica tratamentul potrivit într-un mod mai precis, ceea ce va oferi întotdeauna un rezultat superior.